Skip to content

Volle en nieuwe maan meditaties

Leer mee te bewegen op de energie van de maan

De maan heeft een enorme invloed op de aarde. Niet alleen op de oceanen met eb en vloed, maar ook op ons als mens. Geen wonder, want wij bestaan voor 80% uit water. Daarom kun je, bewust of onbewust, de energie van de maan voelen tijdens de verschillende maanfasen. Die kracht van de maan kun je inzetten tijdens een maan meditatie. Om jouw doel te bereiken, jezelf te  versterken en je gelukkiger te voelen.

Maan Meditaties bij Health Warrior

Maan Meditaties bij Health Warrior

Volle- en nieuwe maan meditaties

Health Warrior organiseert volle- en nieuwe maan meditaties. In deze meditaties maak je gebruik van de energie van de maan voor afsluiting en nieuw begin.

Je leert naar jezelf te kijken, af te stappen van het oude pad dat je volgt en uitdagingen aan te gaan om te groeien. Met deze reflectie kom je in verbinding met je gevoel en levensenergie en leer je een dieper weten van wat jij wilt. De maan helpt ons om af te stemmen op loslaten en groei.

Met de volle maan creëer je een moment van dankbaarheid en afsluiting. Loslaten wat niet meer dient om ruimte te maken voor een nieuw begin.

De nieuwe maan staat voor een nieuw begin met eindeloze mogelijkheden. Je leert te leven vanuit jouw kern en ga je vanuit nieuwe intenties manifesteren.

Hoe werkt het

De volle- en nieuwe maan meditaties bij Health Warrior zijn een geleide meditatie. Het astrologisch teken waarin de maan zich bevindt geeft je thema’s om aan te werken.

Twee keer per maand komen we samen om te mediteren en daag je jezelf uit met kleine schrijfopdrachten met de thema’s uit het astrologisch teken om vanuit stilstand vooruitgang te creëren.

Er is alle ruimte om jouw eigen thema in te brengen die je in alle veiligheid in de groep, als je dat wilt, kunt delen om zodoende van elkaar te leren. De groepsenergie ondersteunt jou om helderheid te krijgen en rust te vinden.

Wanneer

Deze meditaties kun je een dag voor, tijdens of een dag na de volle- of nieuwe maan volgen. In deze perioden kun je de energie van de maan het best benutten.

De sessies vinden plaats in de avond en starten om 19:30 uur. De exacte data en locatie vind je op onze Instagram pagina. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij.

Wil je meer informatie over de volle- en nieuwe maan meditaties van Health Warrior of wil je je opgeven? Stuur dan gerust een berichtje.

Leer mee te bewegen op de energie van de maan. Het leven is magisch.